Kattintson ide, és iratkozzon fel hírlevelünkre! Magnóliák Műhelye
Tanácstalan a konyhában, vagy csak érdekli, milyen lehet egy hangulatos főzőtanfolyam, ahol családias, vidám légkörben süthet-főzhet? Böngéssze át főzőiskolánk programjait, vegyen részt főzőtanfolyamainkon, látogasson el hozzánk! Nem csak Önt, de rokonait, barátait is várja szeretettel Budapesten a Salt `N Pepper főzőiskola!

Nyári grillezés CSAPATOKNAK! Színek, ízek ,design és buli!

 Nyári grillezés CSAPATOKNAK! Színek, ízek ,design és buli!

Nyári alapanyogból parádésan szép és persze finom fogások készíthetőek el. Saláták, grill húsok és finom hideg desszertek. Izgalmasabbá tehetjük, ha különböző nemzetek finomságait választjuk menüsorunkban. Grill ételeinket a konyhában található TEPPANYAKIN - japán grillen sütjük meg!
Fókuszban: a főzés, kostolás és a food stilyst.
Menüsoraink az alkohol mentes italokat(pl.limonádét, jeges kávét) korlátlanul és némi FRÖCCSÖT tartalmaznak!
Kiegészítő ajánlataink: nyári FEHÉRBOROK kóstolója vagy PEZSGŐ kostoló SOMMELIER-vel.
Kérje nyári kedvezményes ajánlatunkat itt:
snp.konyha@gmail.com
Költségek NYÁRI csapatépítőkre:
6800 forint/fő menüsortól és létszámtól függően.
( Ez az ár 20 főre általános menüsorra kalkulálva.)

Főzőstúdiónkról képeket itt találsz: /galeria
Kedvcsináló fotók korábbi bulikról itt: http://bit.ly/245S2ne

BUSINESS LUNCH- gasztroélménnyel fűszerezett zártkörű program

BUSINESS LUNCH- gasztroélménnyel fűszerezett zártkörű program

Különleges gasztroélménnyel szeretéd emlékezetessé tenni egy fontos tárgyalásodat üzleti PARTNEREDDEL vagy a CSAPATODDAL? Nincs időtök egy közös főzésre, de valami különlegeset szeretnétek elfogyasztani, miközben olyan dolgokról beszélgettek ami csak rátok tartozik!

Főzőstúdiónk az alábbi szolgáltatásokat kínálja egy ilyen igény esetén:
1., Tárgyalásokra zártkörűen a helyszín biztosítása technikai háttérel: kivetítő, hangtechnika, laptop.
2., Catering: a különleges TAPASOKTÓL-egy kiváló séf által elkészített komplett menüsorokon át- kézműves cukrászatunk által készített édes/sós süteményekig bármilyen igényt kiszolgálunk! Alkohol mentes italokat a menüsorok tartalmaznak. Borsorainkat sommelier állítja össze. Aperitívnek pálinkát kínálunk igény szerint.

Kérd ajánlatunkat itt: snp.konyha@gmail.com

Költségek:
NYÁRI áraink menü esetén 6800 forint/ fő ártól. A végleges ár függ a résztvevők számától.
Csak bérlésre is van lehetőség!

PRIVÁT exkluzív PARTY

PRIVÁT exkluzív PARTY

Szülinap, barátok és egy jó kis buli! Együtt főz a „banda” és közben mennek a „heccelődések”. Szól a zene, van aki már táncra is perdült. Elkészül a vacsora, sokat nevettek! Finom italok és hihetetlen jó beszélgetések. Mindenki elfárad és a takarítás ma este másé! Személyre szabott ajánlatunkat kérheted a fozosuli@saltnpepper.hu e-mail címen.

BONBONOK - mert milyen jó is télen a CSOKI!

BONBONOK - mert milyen jó is télen a CSOKI!

Bonbonok számtalan formában és négy féle ízben. Ez a MAGNÓLIÁK Műhelye BONBON készítő workshop. Fontosnak tartjuk, hogy megtanuljátok a különböző állígú alapanyagokat töltelékbe vegyíteni. Így készítünk ganache-kat: portói borral, vaníliával, gesztenyével.

Aktuális időpontjainkról többet itt találsz:
http://magnoliak.hu/component/content/article/413.html

MACARON, mert AKAROM!

MACARON, mert AKAROM!

Isteni illatok, csodaszép színek, mandula liszt illata és Kata sanzonjai! Workshop vezetője: Varga Kata / Juliette McAron. Mindent megtanulsz, ami ahhoz kell, hogy kiváló kis kalapokat készíthess! Készülünk a télre, így az elkészítendő töltelékek az alábbi ízekben készülnek: kávé, szilva, csoki.
IGAZI LÁNYBÚCSÚS program!
Következő alkalom:
További részletek: http://www.magnoliak.hu/component/content/article/399.html

PEZSGŐZZÜNK - profi kóstoló ínyenceknek.

PEZSGŐZZÜNK - profi kóstoló ínyenceknek.

Egy igazán ütős program lehet. Célunk: ismerje meg a csapat a ˝bubisokat˝!Keressük a különséget: habzó bor, gyöngyöző bor és egy champagne között.
Magyarországon tradiciója van a pezsgő gyártásnak és ha a múlt század első felét nézzük, a fogyasztásnak is.
Beszélgetünk a pezsgő fajtákról, készítési eljárásaikról, hőmérségletekről DE mindeközben fogyasztunk!

Kóstolás: 3-5 tétel.

A programot moderálja: Szilvi / Sommelier

A kóstoló időtartama: 35-45 perc

A kostóló költsége: kb. 3.500 forint/fő
( 4 tétel esetén 20 főre kalkulálva! )

Kiegészítő szolgáltatás: ha csak ezt a programot veszik igénybe, akkor kisebb falatokkal egészítjük ki a kóstolást.
A kóstoló tálak várható költsége 20 fő esetében:
1900 forint/fő.


A Salt ’n Pepper Főzőiskola partnerei

Somat Zellei Tündi Magnóliák Műhelye Vagány Veganok
Zellei Tündi